Telverde pentru corupţie

5

Mihail DIMA

Poliţiştii sunt cei mai vulnerabili la mită!
Anul trecut, angajaţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie au fost special instruiţi privind prevenirea corupţiei şi respectarea eticii şi deontologiei profesionale.
Demersul, spune comisarul şef Mihail DIMA, se înscrie în campania naţională de combatere a corupţiei.
audio MIHAIL DIMA
Prelucraţi privind bunele practici au fost şi şefii serviciilor din Structurile Ministerului de Interne.
audio MIHAIL DIMA
Sfaturile ofiţerilor Direcţiei Generale Anticorupţie au fost ignorate de poliţiştii de la rutieră trimişi în judecată pentru luare de mită, ei fiind interceptaţi la scurt timp după instructaj.
În Ialomiţa, Biroul Judeţean Anticorupţie şi Consiliul Judeţean desfăşoară campania “Condamnă corupţia cu un singur telefon“ şi pune la dispoziţia cetăţenilor numărul 0800 806. 806 unde se pot face sesizări privind solicitarea de mită sau condiţionarea unor servicii publice.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

5 comentarii

  1. Politistii sunt cei mai vulnerabili deoarece ei sunt singurii de cere se poate ,, lega” aceasta institutie….. restul functionarilor o fac legal……. UN PAS MIC PENTRU NIMIC!!!!!!!

  2. De 8 luni de zile Slobozia are un alt primar, primar care a promis in campania electorala ca pe 25 octombrie 2012 toti slobozenii vor avea “apa plata la robinet” si ca ii va invita el pe toti la “Festivalul apei”, ca va asigura utilitatile in cartierul de tineri, ca va termina bazinul de inot pana la sfarsitul anului 2012, ca va face un parc industrial, ca nu va mari taxele si impozitele locale, ca va crea locuri de munca(in special pt. tineri), ca va face pod peste Ialomita, ca va asfalta strazile… cu mentiunea ca “Acum avem guvern U.S.L si putem sa facem tot ce am promis”…aveti guvern U.S.L, aveti deputati U.S.L, senatori U.S.L, aveti putere absoluta si totusi nu faceti nimic decat sa ne impovarati cu alte taxe si impozite! Pe mine, in acest moment nu ma intereseaza trecutul (respectiv Ionascu-psd), ma intereseaza prezentul si viitorul si ca actualii guvernanti-psd/usl (mai mari sau mai mici) sa-si respecte promisiunile pentru care au fost alesi, sa nu mai dea vina pe greaua mostenire (ha, ha, ha) si sa ne arate cat sunt ei de capabili. Daca nu, insemna ca sunt corupti (hoti, mincinosi, puturosi)!

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.