Tenis fără vârstă

4

Cristian Tudor Popescu şi Mihai Geantă au jucat ieri la Slobozia finala unui turneu de tenis la categoria de vârstă plus 50 de ani.

Titlul a fost adjudecat de preşedintele Casei Judeţene de Sănătate care s-a impus pentru a doua oară, acasă, în faţa jurnalistului de la Gândul.
Cei doi competitori s-au întâlnit într-un an în 6 finale, pe care şi le-au adjudecat în mod egal, într-un scor personal de 3 la 3. În clasamentul naţional, Cristian Tudor Popescu este pe locul 2, iar Mihai Geantă pe 4. Acasă, preşedintele Casei Judeţene de sănătate s-a dovedit de neînvins.
Chiar dacă cei doi tenismeni au stiluri de joc diferite, în teren îi caracterizează sportivitatea. În ciuda condiţiilor vitrege de joc, teren moale şi mingi rigide, pe care le-a invocat după meci, Cristian Tudor Popescu a recunoscut jocul bun al colegului de competiţie.
Rivalitatea dintre jurnalistul Cristian Tudor Popescu şi directorul Casei Judeţene de Sănătate a început exact în urmă cu un an la Slobozia, când Mihai Geantă a intrat la categoria de vârstă plus 50 de ani. Scorul categoric de duminică, 6-2, 6-1, dovedeşte avantajul terenului propriu, dar şi o tactică de anihilare a adversarului. Mihai Geantă a declarat că a făcut tot posibilul să câştige în două seturi pentru că altfel exista riscul ca rezultatul să fie întors de Cristian Tudor Popescu, recunoscut pentru tenacitatea şi rezistenţa din teren.
Cei doi tenismeni se vor mai întâlni în iunie la campionatul naţional de la Braşov, iar Cristian Tudor Popescu a promis că o să revină la anul în luna mai, la Slobozia.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

4 comentarii

  1. a fost foarte frumos! felicitari sportivilor si organizatorilor! pt pensionarii care comenteau aiurea in tribune, ca sunt la dieta, ca mananca pui si curcan, ca au fiii nu stiu unde la serviciu bun si voiau sa se termine partida ma repede ca sa mearga acasa la programul TV, le recomand sa se abtina de la comentarii sau data viitoare sa nu mai vina.

  2. off topic, inteleg ca e campanie si trebuie sa profitati la maxim dar pozitionati si voi pozele cu diversii candidati in stanga sau dreapta, altfel deveniti un site de fotografie si atat…… iar fara opiniile lui Mike pierdeti din click-uri :))

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.