Tenis: Memorialul Mihai Ioniță

0

_DSC0032

Peste 80 de iubitori de tenis şi-au dat întîlnire duminică pe zgura de la Tenis Con, baza care a găzduit ediţia 2015 a ,,Memorialului Mihai Ioniţă’’, inclus în circuitul naţional rezervat jucătorilor din categoria ,,old-boys’’.
Prezenţă deja familiară la turneul de la Slobozia şi în clasamentul celor mai buni cinci veterani ai tenisului amator românesc, Mihai Geantă a bifat anul acesta trecerea la categoria de vîrstă 60+. Odată cu acest prag, eternul îndrăgostit de ,,sportul alb’’ a trecut şi pragul de jumătate de turneee cîştigate, dintre cele şaizeci disputate până acum:
audio Mihai GEANTA
De altfel, Mihai Geantă a revenit acasă între un turneu câştigat săptămâna trecută la Braşov şi un altul programat week-end-ul viitor la Bucureşti.
O nouă pledoarie pentru tenis a făcut şi mai vechea cunoştinţă a publicului slobozean, jurnalistul Cristian Tudor Popescu, cel care şi-a făcut din mişcarea în arenă un al doilea mod de viaţă:
audio CTP
Prezent pentru a patra oară pe terenurile de la Tenis Con, CTP-ul a mărturisit că, într-o lume în care şi presa dar şi sportul au devenit mai degrabă afacere, preferă să rămână ataşat tenisului practicat de către seniori doar de dragul competiţiei şi al mişcării.
Robert Viorel Dincă, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.