Tenismenii din Slobozia au câştigat 4 finale ale turneului de tenis al municipiului

2

_DSC7476

Competiţia, închinată memoriei edilului Ioan Pinter, a adunat anul acesta mai puţini sportivi din ţară, dar s-a remarcat printr-o participare în forţă a tenismenilor locali, reprezentanţi a 4 cluburi din Slobozia.

audio TURNEU TENIS
Memorialul,,Ioan Pinter“ a fost disputat de 90 de tenismeni, înscrişi la toate categoriile de vârstă, mai puţin la 14 ani.
La categoria 12 ani, turneul a fost câştigat de Alexia Gândac şi Ştefan Adreescu, ambii din Slobozia.
De asemenea, la categoria 16 ani, slobozenii şi-au adjudecat primele locuri.
Irina Niţu a reuşit reeditarea rezultatului de anul trecut, iar Sorin Iordache a reconfirmat că este cel mai bun tenisman din Ialomiţa la categoria lui de vârstă.
În semifinale, Sorin a jucat cu băiatul manelistului Adi de la Vâlcea, Florin Alexandru Dinuţ, care a reuşit să surprindă plăcut organizatorii, iar finala a disputat-o cu slobozeanul Radu Popa.
Spre surprinderea sportivilor care au urcat pe podium, dar şi a părinţilor acestora, premiul pentru cel mai tehnic jucător a fost acordat sportivului Andrei Pătrui de la CSS Mircea Eliade Bucureşti. Distincţia este înmânată an de an de doamna Maria Pinter.
Din cauza numărului mai mic de participanţi de anul acesta , a 13-a ediţie a turneului de tenis al municipiului reşedinţă s-a încheiat mai devreme cu 3 zile.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

2 comentarii

  1. ar fi chiar culmea să-i aşezăm cu mâna în poză, în funcţie de poziţia socială sau cea de pe podium. toti sunt sportivi, felicitari tuturor, cu atat mai mult castigatorilor, dar sa nu facem un caz din aşezarea dintr-o fotografie…

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.