Tensimenul Sorin Iordache e pe baricade!

0

Săptămâna trecută, sportivul slobozean a jucat finala unui turneu internaţional la Timişoara, iar acum se află la Chişinău unde speră să câştige prima competiţie internaţională pentru juniori de până la 14 ani.

La turneul internaţional de la Timisoara, Slobozia a fost reprezentată de un singur sportiv: Sorin Iordache, de la Tenis Con. În primul tur Sorin a trecut de bulgarul Gabriel Evtimov cu scorul de 6-1,6-2, în turul al 2 l-a învins pe fiul avocatului Dancu -Vlad Andrei cu un sec 6-1,6-0, pentru ca în sferturile de finală să treacă de Mario Calmic din Republica Moldova cu scorul de 6-0, 6-1.
În semifinală Sorin s-a întâlnit cu partenerul său de dublu de la Câmpina-Daniel Cozma, care a început meciul fulminant, câştigând primul set cu 6-0. În setul 2, slobozeanul şi-a regăsit jocul agresiv şi precis, câştigând manşa a doua cu scorul de 6-4. Mai mult, în setul decisiv, Sorin şi-a arătat clasa, servind excepţional, anulând multe şanse de break cu aşi, reuşind astfel o revenire de senzaţie într-un meci început atât de prost: 6-3 !
Finala turneului s-a jucat între Sorin Iordache de la TENIS CON Slobozia şi bucuresteanul Razvan Codescu, cel care săptămâna trecuta l-a învins în semifinală la Cîmpina. Codescu a jucat foarte bine în primul set pe care şi l-a adjudecat cu 6-3, iar în setul 2 Sorin şi-a urcat nivelul şi a câştigat aceasta manşă cu scorul de 6-4. In setul decisiv Sorin a condus cu 2-0, moment în care a intervenit oboseala şi i-a permis adversarului său să câştige setul şi partida cu scorul de 6-2. Rezultatul, mai bun decât la Cîmpina, amână obiectivul de câştigare a primului său titlu internaţional. De la Timisoara, Sorin a plecat direct la Chişinău unde va participă la un alt turneu internaţional, pe care sperăm să îl câştige.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.