Tentative suicid

0

Problemele financiare, dar şi instalarea anotimpului rece este combinaţia care determină din ce în ce mai mulţi ialomiţeni să încerce să îşi pună capăt zilelor.

Numai în ultimele zile, în Feteşti s-au înregistrat 2 tentative de suicid. Medicii de specialitate spun că vremea mohorâtă, problemele cotidiene nerezolvate şi alcoolul sunt factori determinanţi în luarea unor astfel de decizii. Vineri, în zona localităţii Stelnica, o bătrână de 73 de ani a încercat să îşi curme viaţa, aruncându-se în apele braţului Borcea. Tentativa de suicid a eşuat, femeia fiind preluată pentru îngrijiri medicale de echipajul SMURD al detaşamanetului de pompieri din Feteşti. După acordarea primului ajutor, aceasta a fost predată în stare de conştienţă la Spitalul municipal. A doua zi, subofiţerii Smurd s-au confruntat cu o altă tentativă de suicid. Din motive necunoscute, o femeie de 55 de ani, din Feteşti a ales să îşi termine socotelile cu viaţa, înghiţind mai multe medicamente, în combinaţie cu o cantitate importantă de alcool.

La sosirea paramedicilor, victima era în stare de inconştienţă şi a fost transportată de urgenţă la Spitalul din Feteşti.

Elena Oancea

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.