Terenuri pentru case la Păltiniş

7

elena-cristea

Programul de acordare a terenurilor pentru case în zona Păltiniş se va relua de luna viitoare.
Tinerii ialomiţeni cu vârste între 18 şi 35 de ani, care figurează cu domiciliu stabil în comuna Perieţi, pot beneficia gratuit de un teren cu suprafaţa de 250 metri pătraţi pentru construirea unei locuinţe în perimetrul alocat. Termenul maxim de începere a construţiei nu trebuie să depăşească şase luni de la data oficială de aprobare a dosarului.
Primarul localităţii, Elena Cristea, precizează care sunt criteriile de selecţie în acordarea locurilor de casă:
audio Elena CRISTEA
Până în prezent, 24 de familii au primit locuri de casă în extravilanul localităţii Păltiniş, iar tinerii interesaţi pot depune în continuare dosare la sediul administraţiei locale.
Alexandra Alexe, www.radiocampus.ro

7 comentarii

  1. In interviu d-na primar spune,ca trebuie sa ai si oaresce studii,dar cei care nu au studii,de ce nu pot face,ei nu au dreptul la un loc de casa,sau cei cu venituri mici.Sau astea sunt doar pentru cei cu bani.

  2. studiile sunt un criteriu, nu o regula. drept urmare, casa poate ridica si intretine cineva cu un salariu permanent, implicit sa stii sa faci ceva, implicit sa ai niste studii, nu neaparat superioare….revenind…o casa se mentine doar de catre cei care pot din toate punctele de vedere, nu tin aia locu’ parloaga pt unu care habar nu are de nimic dar vrea loc gratis

  3. Aveti dreptate! Daca nu se dau cel putin 500 mp atunci acest proiect va fi respins.Va garantez eu din functia de consilier local in cadrul C.L.Perieti.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.