Termen în dosarul Tămârjan

5

Tribunalul Ialomiţa judecă astăzi un alt termen în dosarul de trafic de persoane în care sunt învinuiţi Ion Tămârjan, Relu Costan, Radu Nicola şi Alexandru Gabriel Voicu.
Şedinţa s-a desfăşurat cu uşile închise iar printre martorii citaţi în proces se numără Robert Negoiţă, fratele lui, Ionuţ, şi Nicolae Bănicioiu. Procesul a debutat în urmă cu un an şi înregistrează 11 amânări ale judecării cauzei, ultimele dintre ele pentru neprezentarea martorilor.
La termenul din 19 decembrie 2011 au fost chemaţi la audieri omul de afaceri Ionuţ Negoiţă şi politicianul Nicolae Bănicioiu.
Una dintre cele 3 fete constituite în părţi vătămate la dosar este însărcinată şi a fost printre primii care au răspuns întrebărilor judecătorului.
Scandalul, în care sub paravanul unor agenţii de modelling din Slobozia şi Constanţa se intermediau unor oameni de afaceri, politicieni şi artişti, relaţii sexuale cu tinere, a izbucnit la începutul lunii noiembrie a anului trecut. Pe lista persoanelor traficate sunt mai multe fete din Ialomiţa, care au acceptat să plătească preţul succesului facil şi imediat.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

5 comentarii

  1. Unu: ieri io n-am postat nimic; doi: incris in pd-l nu stiu sa fiu; trei: materialul dvs. citeaza psd-isti, nu pd-listi, asa ca ,,gura ialomitei” termina cu prostiile. Oricum, ca sa-mi exprim opinia legata de caz: rusine banicioiu, rusine fratii negoita, rusine psd!

    • nu inteleg chestia cu “guraialomiteiterminacuprostiile”….. batutul campilor pe site-ul meu este privilegiul tau, in caz ca nu ti-ai dat seama. dar, asa cum urli non stop ca ti-l nedreptatesc pe teculescu, “exprima-ti opinia legata de caz” interogandu-ma de ce am pus poza cu banicioiu cu pesedeul pe fundal. nu cumva m-a platit pedeleul?
      ei, vezi ca nu poti fi obiectiv?

  2. Adica, imi spui ce sa zic? De unde ai tras concluzia ca nu-mi place poza? Astept una nasoala cu ciuperca, daca vrei sa ma convingi ca esti la fel de impartial ca si cu teculescu, ioan martin s.a.m.d…Plus ca incepi ,,disputa” prin a posta singur chestii legate de mine (19 decembrie 21:24) drept comentariu la un material despre infamii psd!?! Pace tie! (Oamenii se impaca de Craciun si Paste ca sa se poata certa apoi din nou, cred ca nu stiai asta!)

    • vorbesti despre pace la fel ca base: sa fie, dar cum aberez eu. ca altfel cum ai concluzionat ca ala e comentariul meu? n-am ajuns atat de rau incat sa folosesc alte nick-uri… cat despre poze, reiau invitatia de a cauta in site poze naspa cu tecu.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.