Termen limita pentru depunere declaraţii

0
Declaraţiile de plată la bugetul de stat,  la asigurările de sănătate precum şi deconturile de taxă pe valoare adăugată, au termen limită de depunere luni 27 decembrie.
Direcţia Generală a Finanţelor Publice Ialomiţa reaminteşte contribuabililor că formularul 100 – Declaraţia privind obligaţiile de plată la bugetul de stat, cu termen lunar, aferente lunii noiembrie, formular 102 -Declaraţia privind obligaţiile de plată la bugetele asigurărilor sociale şi fondurilor speciale, precum si formularul 300 care se referă la -Decontul de taxă pe valoarea adăugată, au termen de depunere 27 decembrie 2010.
Tot la aceaşi data limită se încadrează şi formularul 301- Decontul special de taxă pe valoarea adăugată, pentru contribuabilii înregistraţi în scopuri de TVA şi care au efectuat achiziţii intracomunitare în luna precedentă.
Nedepunerea la termen a formularelor menţionate se sancţionează contravenţional cu amendă de la 500 la 1.000 lei pentru persoane fizice şi cu amendă cuprinsă între 1.000 şi 5.000 lei pentru persoane juridice, după caz, conform Codului de Procedură Fiscală.
Elena Oancea, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.