Theodor Paleologu a fost la Slobozia; astăzi vine şi Vasile Blaga

1

Paleologu şi-a prezentat moţiunea „Privind spre viitor”, cu care şi-a lansat candidatura la prima funcţie în PDL.
Theodor Paleologu este primul dintre cei trei candidaţi la funcţia de preşedinte al partidului, care s-a întâlnit cu membrii Consiliului de Coordonare Judeţean al PDL Ialomiţa.
Candidatul Paleologu a declarat că „Motivul principal pentru susţinerea unei a treia moţiuni la Congresul PDL este însuşi exerciţiul democraţiei interne: dezbaterea de idei în interiorul partidului, eventualitatea reconfigurării diferitelor curente şi, comunicarea la scenă deschisă cu opinia publică, militanţii şi simpatizanţii”.
În cursa pentru prima funcţie din PDL ajunge astazi la Slobozia şi Vasile Blaga. Democrat liberalii din Ialomiţa se vor întâlni cu candidatul Blaga la Centrul Cultural Ionel Perlea începând cu ora 11.
Alegerile pentru o nouă structură de conducere sunt programate pentru 14 mai, iar în cursă se află şi actualul preşedinte al partidului, Emil BOC.
Elena Oancea, www.radiocampus.ro

1 comentariu

  1. mama prostilor + tatal prostilor = prostul prostilor…
    Pacat de numele ilustru ce il poarta, dar nu mereu din oameni uluitori se nasca progenituri normala macar, iar asta e un exemplu de gangaveala si cretinism duse la extrem…
    Sincer, cred ca a fost incurcat in maternitate undeva…altfel prea de dincolo de orice limita!

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.