Tichete pentru şcoală, la Slobozia

6

zamfir cezar

Pentru susţinerea la şcoală a copiilor din familii fără venituri, autoritatea locală va acorda tichete valorice lunare, care pot fi folosite numai pentru achiziţionarea de cărţi, rechizite şi alte bunuri necesare la şcoală.
Viceprimarul liberal, Cezar Zamfir, precizează că principala problemă a persoanelor asistate social este lipsa de educaţie şi instrucţie, iar această măsură urmăreşte combaterea abandonului şcolar:
audio Cezar ZAMFIR
Valoarea unui tichet de şcoală va fi de 100 de lei pe lună şi se va acorda numai copiilor care urmează cursurile, fără să lipsească. În familiile cu mai mulţi copii, unul singur va primi această sumă, cu posibilitatea acordării pentru ceilalţi copii de vârstă şcolară a unor sume mai mici, în funcţie de anul de studiu.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

6 comentarii

  1. cred ca e o problema serioasa, care merita analizata si tratata cu mai multa atentie. glumite de doi/trei lei arata doar ignorarea unei teme fff serioase. abandonul scolar ne afecteaza pe toti. chiar si pe cei insensibili sau prea sensibili la anumite persoane.

  2. Ne/am săturat de atâta promovare a analfabetismului! Terminați odată cu aceste oferte populiste! Încurajați/i pe copiiii care învață într/adevăr și nu pe cei care fac doar prezența fizică și care/i deranjează în timpul orelor pe copiiii care învață/doresc să/nvețe fără bani, dar sunt împiedicați de loazele astea care vin la școală doar dacă le pică ceva…
    Rău am ajuns, să/i rugăm cu bani pe uniii să vină la școală…Doamne, vino Doamne! Invit aici pe cei de bună credință să pledeze pentru alte strategii de eradicare a analfabetismului și nu BANI PENTRU PREZENȚA LA ȘCOALĂ!

  3. @claudia, in viitorul fff apropiat, acesti copii care deranjeaza ora te vor deranja pe strada, cu mana intinsa. atunci ce o sa faci? ii impusti? ca ei s-ar putea sa-ti dea in cap. vb de sanse egale la scoala si chiar la viata. daca nu poti sa intelegi, ok, asta e, dar si pt unii ca tine, ignoranti de fel sau autosuficienti, suferim tot la comun.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.