Tinel, lasă-l pe Tătoi!

1
PNL Ialomiţa solicită prefectului Mădălin Teculescu să refuze ordinul politic al PDL, de semnare a recomandării de demitere a directorului Ioan TĂTOI  şi de numire la conducerea filialei judeţene a ROMSILVA a inginerului Ioan GANGEUC.
Printr-un comunicat de presă, preşedintele liberalilor ialomiţeni reclamă că, săptămâna trecută, în şedinta de birou a PDL, deputatul Tinel Gheorghe a solicitat demiterea inginerului Tătoi şi numirea unui apropiat al său.
Ioan Martin susţine că deputatul democrat liberal a ameninţat cu demisia din partid, dacă preşedintele filialei şi prefectul judeţului nu îi vor îndeplini solicitarea.
În comunicat se mai precizează că Tinel Gheorghe a avut mai multe intervenţii referitoare la fondul forestier din vestul judeţului şi a solicitat un control de la Regia Romsilva. Cum verificările au infirmat neregulile sesizate, PNL Ialomiţa aşteaptă ca Prefectul Teculescu să respecte statutul de înalt funcţionar public independent politic şi să se opună solicitărilor de partid.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

1 comentariu

  1. Comunistii au fost mici copii pe langa TINELUL asta care-si bate joc de toate institutiile statului din judet indiferent ca se numesc APIA, Liceul Fierbinti sau Romsilva!!!!!Ciuma portocalie a depasit orice limita!!!Iar acest TINEL care apare la toate televiziunile infoindu-si burdihanul de hipopotam in zeflemea la adresa romanului de rand care nu are ce pune pe masa copiilor trebuie scuipat si fugarit cu pietre! Nu mai mizati prea mult pe bunul simt al romanilor politrucilor, acest TINEL si probabil altii ca el care-si bat de joc de popor si unitatile de stat vor ajunge la cosul de gunoi al istoriei!

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.