Tineri dispăruţi

0

ISTRATE STEFANEL STELIANDoi tineri sunt daţi dispăruţi de familiile lor, iar poliţiştii ialomiţeni fac apel la populaţie pentru a găsi indicii referitoare la plecarea acestora.
ISTRATE ŞTEFĂNEL-STELIAN, de 23 de ani, din Amara, a plecat în data de 31 mai de la domiciliul său şi nu s-a mai întors până în prezent. 
El are  1,70 – 1,75 m înălţime, greutate de aproximativ 65 kg, constituţie astenică, păr şaten tuns scurt, ochi căprui şi ten deschis, iar la momentul dispariţiei era îmbrăcat cu cămaşă cu mânecă scurtă mov, pantalon tip jeans albastru, giacă din piele neagră şi încălţat cu pantofi negri din piele.
Tânărul are pe antebraţul exterior al mâinii drepte un tatuaj cu inscripţia Alin, pe antebraţul exterior al mâinii stângi prezintă un tatuaj cu inscripţia Ştefan, iar pe braţul stâng tatuaj cu inscripţia Maria.
Tot la sfârşitul lunii mai, la Postul de Poliţie Coşereni s-a sesizat despre faptul că POŞIRCĂ MARIUS, de 33 de ani, a plecat de la o stână de animale de pe raza comunei, unde lucra ca îngrijitor,  şi nu s-a mai întors până în prezent. 
Bărbatul, cu o  înălţime de 1,60 – 1,70 m, greutate  aproximativ 70 kg, constituţie atletică, păr negru, ochi albaştri, faţă ovală, ten măsliniu, era îmbrăcat cu un pulover în dungi alb cu negru, pantalon reiat, şapcă de culoare verde şi încălţat cu cizme din cauciuc de culoare albastră.
Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu aceste persoane sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de Poliţie sau să apeleze gratuit numărul de urgenţă 112. 
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.