Tineri si mototoli

0
Tineri şi novici la volan, trei conducători auto din Ialomiţa sunt autorii unor accidente în urma cărora 4 persoane au suferit vătămări corporale. Toate evenimentele rutiere s-au petrecut sâmbătă seara, cînd, mai mult sau mai puţin îndemânatică, o şoferiţă de 24 de ani din Feteşti a acroşat un atelaj hipo care staţiona pe marginea carosabilului. Căruţaşul, un bărbat de 58 de ani a fost transportat la o unitate medicală în vederea acordării îngrijirilor medicale. Aceeaşi soartă a avut-o şi un pieton din vestul judeţului. Un şofer de 21 de ani care se deplasa la volanul unui autoturism, de la Bărcăneşti la Coşereni, a ieşit în afara părţii carosabile şi a acroşat un bărbat care se afla în apropierea părţii carosabile.
În urma accidentului, pietonul,  de 49 de ani, a fost transportat la Spitalul de Urgenţă Floreasca din capitală pentru acordare de îngrijiri medicale.
Al treilea eveniment rutier, s-a înregistrat pe raza localităţii Valea Ciorii la ora două noaptea, şi s-a soldat cu rănirea  a doi pasageri.
Un alt tânăr şofer de 21 de ani care se deplasa la volanul unui autoturism pe Drumul Judeţean 203, a încercat să evite un câine, a pierdut controlul volanului şi a intrat în coliziune cu un copac de pe partea stângă a direcţiei de mers.
Cei doi prieteni din autoturism, în vărstă de 20 şi 23 de ani, au suferit vătămări corporale fără a necesita însă îngrijiri medicale.
Deşi alcool testul a dovedit că cei trei conducători auto nu au consumat băuturi alcoolice, în toate cele trei cazuri, poliţiştii au întocmit dosare penale pentru vătămare corporală din culpă.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.