Tinerii ialomiţeni sunt invitaţi să participe la dezvoltarea municipiului reşedinţă de judeţ

0

_DSC0769

Cei mai inspiraţi dintre tinerii locuitori sunt aşteptaţi să-şi dea concursul în promovarea Sloboziei, prin propriile viziuni ce fac tema unui program amplu, lansat de administraţia locală pentru a atrage şi stimula adolescenţii să se implice într-o schimbare de imagine a comunităţii.
audio Slobozia Viitorului
“Slobozia viitorului” este sloganul prin care reprezentanţii administraţiei locale încearcă să-i încurajeze pe tinerii cu vârste între 17 şi 30 de ani să-şi promoveze ideile de schimbare a urbei. “Joaca” celor mai bune idei în domenii ca pictură, eseuri, social, cultură şi chiar urbanism se poate concretiza în proiecte ce vor fi susţine de autoritatea locală.
Cei mai inspiraţi dintre tineri şi elevi pot depune proiectele de schimbare a oraşului până pe 24 aprilie, iar pentru eforturile lor, cele mai bune trei dosare vor fi premiate cu sume între 200 şi 600 de lei, bani suportaţi din bugetul local. Candidaţii au dreptul de a alege orice domeniu, iar singura regulă a proiectelor este… că nu există nici o regulă.
Alexandra Alexe, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.