Tinerii oameni de afaceri din Ialomiţa sunt curtaţi de membrii Ligii Întreprinzătorilor Social Democraţi

14
Tinerii oameni de afaceri din Ialomiţa sunt curtaţi de membrii Ligii Întreprinzătorilor Social Democraţi şi invitaţi să susţină obiectivele organizaţiei.
Cel puţin declarativ, se încearcă constituirea unor fonduri de solidaritate socială, sprijinirea iniţiativelor care să limiteze tendinţele speculative din mediul economic, şi promovarea unei legislaţii economice stabile.
Priorităţile au fost stabilite la o întâlnire a tinerilor social democraţi de la  Arieşeni-Alba, unde din Ialomiţa au participat Ionuţ Popescu, Valentin Ciobanu şi Olimpiu Stoica.
Liga Tinerilor Întreprinzători Sociali Democraţi este formată din membrii PSD şi simpatizanţi, care sunt proprietari sau manageri de societăţi comerciale din diverse domenii de activitate, şi care aderă la principiile social-democrate şi susţin programul social şi politic al PSD.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

14 comentarii

  1. Gargara ieftina ! Aratati-mi un singur tinar investitor ,social democrat ,care nu a pus botul la banii bugetati de Ciuperca si Ionascu ! Doar unul singur , daca exista !

  2. Ai dreptate ,Neacsu a terminat-o cu gainile ouatoare ,Musuroiu SLK produce prea putin de la Albesti ,nea Anghel le-a intors spatele ,Mihaita a vindut si papat vila de la Costinesti ,domn profesor s-a sgircit si da lucrari departe de casa sa nu-si auda vorbe … vremuri grele !

  3. Ieri ,treceam pe jos podul spre Bora ,cind timonierul unui vas ce urca pe Ialomita in amonte m-a intrebat cit mai are de lopatat pina la Ion Roata ,ramasese fara motorina si mergea sa alimenteze de la Marinica ! Cred ca seminarul ar trebui sa fie “transpartidic” si sa-i invitati si pe Cazacu ,Hoinaru ,Sima …

  4. Prima expunere de la seminar se va numi “Metode moderne de albire a spagii ” , lector Costica Negoita -Concivic SA ,a doua expunere “Cambia comisionului ,furnizorul de teava versus apartament Miami “lector Sasu Nicolar TMUCB . Referenti S.Ciuperca, M.Cazacu ,G.Ionascu ,M Hoinaru … lista este lunga!(Ne cerem scuze celor nenominalizati !)

  5. Da bei juristu` lu` peshte dar hastia care mai sunt investitori bat temenele ca slujile la partidu` vostru` Chedele… Nu`i mai baga cu pupaturi pe mashalier ca vad ca nu tine. Topoganu` e deviza noastra… care tineri investitori ???

  6. @ BA

    Se pare ca esti titular la catedra “Metode moderne de albire a unor persoane ”. Completez a ta lista cu ilustrii inaintasi gen Gogu Petre, Martin……

  7. Nem ,ori te inseli,ori ne aburesti ,Martin e curat . Daca ai ceva prin care el a furat de la buget sau privati ,scoate !!! Daca nu ” taci pe vecie ” !

  8. Mike, sa treci pe la seful tau de partid, Evazionel Marinica (accize neplatite de 65 MIL. EURO) sa-ti dea un bon de masa pentru postarea inteligenta de mai sus.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.