TIR-uri blocate în Urziceni

0

foto: Florin Floreanu

Aproape trei sute de persoane sunt în continuare blocate la Urziceni, în condiţiile în care eforturile drumarilor de a redeschide drumurile naţionale şi judeţene din zonă s-au dovedit până acum aproape inutile. Sala de consiliu a Primăriei, sala de sport a Şcolii generale nr. 2 şi internatul Colegiului Naţional ,,Grigore Moisil’’ le sunt şi la această oră adăpost oamenilor surprinşi de viscol în zona de vest a judeţului. Viceprimarul Urziceniului, Niculae Diculescu spune că fiecare dintre ei s-a bucurat de atenţie maximă din partea gazdelor.
Aproximativ 150 de TIR –uri sunt blocate în oraş sau în apropiere, iar viceprimarul se teme că situaţia s-ar putea înrăutăţi odată cu deschiderea drumului dinspre Bucureşti. Comandamentul de urgenţă instituit la Primărie pare însă să gestioneze cu succes situaţia, deşi au apărut deja şi primele probleme.
La această oră nu mai sunt oameni captivi în nămeţi, ultimele persoane aflate în dificultate fiind salvate de jandarmi aseară, la Jilavele.
DN 2 Urziceni – Bucureşti a fost curăţat de zăpadă şi se aşteaptă ca odată cu rezolvarea problemelor de pe celelalte artere ce trec prin municipiu să fie redeschis traficului rutier.
Robert Viorel Dincă, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.