Tiristi revoltati – autoritati neputincioase

0

Tiristii nevoiti sa astepte ore intregi in trafic pe drumurile ialomitene, in urma unor accidente rutiere, se revolta ca le este interzis accesul pe Autostrada Soarelui in week-end.
Daca turismele pot ocoli pe langa carosabil blocajele din trafic, masinile de mare tonaj nu au de ales si raman in blocada pana la eliberarea soselei.

 Accidentul de ieri dimineata pe DN2A, la iesirea din Slobozia spre Giurgeni i-a revoltat peste masura pe soferii de camioane care au asteptat ore bune in trafic pentru a-si putea continua drumul.
Politistii de la circulatie le da dreptate conducatorilor auto si spun ca responsabile de blocajele din trafic sunt autoritatile judetene, incapabile sa inteleaga cat de importanta este dotarea cu utilaje pentru tractarea masinilor de tonaj greu implicate in accidente:
audio-politist-in-blocaj 
Conform unei masuri a minstrului transporturilor, camioanele de mare tonaj au interzis sa circule sambata si duminica pe Autostrada Soarelui. In comunitatea europeana insa, transportul de mare tonaj este total interzis in week-end.

Clementina Tudor

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.