Toată agoniseala de –o viaţă a unei femei din Cocora a ars în flăcări noaptea trecută

0

Focul a fost pus de concubinul femeii, după mai multe ore de ceartă şi scandal. Măcinat de se răzbuna, în jurul orei două, piromanul a pus foc în mai multe camere ale casei, după care a fugit.
Incendiul s-a propagat foarte rapid, favorizat şi de explozia unei butelii astfel că, în momentul sosirii pompierilor, flăcările se manifestau cu violenţă la întreaga locuinţă. La faţa locului s-a deplasat şi Serviciul Voluntar Reviga, iar după mai bine de o oră incendiul a fost lichidat. Femeia a reuşit să se salveze însă casa ei a fost distrusă în proporţie de 90%.
Un alt cetăţean care înainte de Paşti şi-a pierdut acoperişul de deasupra capului este din Gheorghe Doja.
După ce a făcut focul în sobă, proprietarul a lăsat uşiţa deschisă, favorizând căderea jarului pe materialele combustibile din imediata apropiere. Incendiul a fost anunţat ieri seara, iar la faţa locului s-au deplasat pompierii de la Garda Slobozia care au intervenit în cooperare cu voluntarii localitate. Deşi a fost stins în 30 de minute, în incendiu au ars toată mobila din casă si 16 metri pătraţi din tavanul locuinţei, iar pereţii din patru camere au fost degradaţi.
Elena Oancea, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.