Top ruşinică firme ialomiţene

10

Cele mai puternice firme care activau în Ialomiţa în urmă cu câţiva ani de zile sunt acum în faliment şi înregistrează datorii uriaşe la bugetul de stat.
25 de firme au acumulat datorii şi penalităţi în valoare totală de peste 175.000 mii lei. Dintre acestea, cele mai multe sunt în faliment iar altele în insolvenţă, recuperarea datoriilor fiind puţin probabilă.
Cel mai mare debit către bugetul de stat îl are Maxim Drink SRL de 17.180 mii lei, urmat îndeaproape de Eldaga cu 16.200 mii lei şi Agromixtă Ograda cu 14.000 mii lei. Topul datornicilor este continuat de Vlase Impex SRL cu 13.400 mii lei, care se află în insolvenţă.
Lista marilor datornici la bugetul de stat, este încheiată de Romatech Grup cu 1.900 de lei, Agro-Bărăganul SRL cu 1.600 mii lei şi Chemgas Holding cu 1.500 mii lei.
Elena Oancea, www.radiocampus.ro

10 comentarii

  • ma bag in discutie inainte de a verifica cifrele: 14.000.000 lei in lei vechi inseamna 140.000.000.000 lei. adica 140 miliarde lei vechi, adica vreo 3,5 milioane euro? pare corect. greu ma mai descurc cu milioardele astea, cred ca de-aia au capotat si bietii miliardari, saracii…..
   ca vlase impex e a mamei lui vlase, am auzit, dar agromixta ograda a cui mai e? vad ca sunteti mai informati decat mine, sa scrie cineva ale cui sunt firmele respective si cu ce masini se plimba apropitarii lor (aia din umbra, nu mamele lor).

 1. O redactie care se respecta are contract cu Oficiul National al Registrului Comertului, si poate obtine imediat (chiar si online) informatiile necesare privitoare la toate societatile comerciale din Romania (obiect de activitate, durata, sediu, actionari, cota de paricipare, etc.). De fapt, aceste date nu-s secrete, sunt publice (la constituire si la orice modificare in statut, aceste operatii apar in Monitorul Oficial, partea a nu-stiu-cata).
  Tarife? Vezi aici: http://www.onrc.ro/romana/taxetarife.php

  • george, redactia guraialomitei este formata din mine (stirile sunt de la radio campus), situl asta e munca voluntara – profitul firmei mele nu exista, deci nu am cu ce cumpara acele informatii; invitatia de a afla cine sunt fericitii apropitari era oarecum retorica – am batut saua sa priceapa iapa.

 2. pe siteul de la registrul comertului spun si ce masini au in dotare? e evident ca orice firma figureaza in evidentele statului, pt ca fiecare redactie e o firma, in definitiv si la urma urmei…

 3. Pt. Gura Ialomitei

  Ma gandeam la redactia Radio Campus. Dar si acolo, a plati asa ceva, nu prea cadreaza cu specificul activitatii, e justificata o asemena cheltuiala in jurnalismul de investigatie sau de scandal.

  Pt. presa

  Evident ca nu se spune asa ceva, dar mult mai multe informatii se gasesc ori la ONRC, ori la Administratia Financiara, unde se depune anual Bilantul contabil (si astea-s publice). Dar tot n-o sa vedeti masinile daca sunt pe numele matusii, mamei, etc….
  Acum vreo doua saptamani, Laura Codruta Kovesi spunea ca nu le poate lua vilele vamesilor daca acestia le-au construit pe numele parintilor, fiindca acestia (parintii) nu trebuie sa-si declare averile! Auziti raspuns de procuror general!

 4. Va contraziceti si va uitati doar la ale cui sunt firmele si ce masini au proprietarii,dar nu va intrebati de ce organele statului(inspectori de munca,fisc ,garda)freaca menta si doar constata niste datorii imense,ca doar nu s au acumulat intr o luna doua…Va spun eu ca fara complicitatea si protectia vremelnicilor conducatori(numiti politic)de garda,fisc,munca,politie…etc nu ai cum sa ajungi la astfel de debite pe care sa nu le platesti niciodata …Analizati patronii firmelor respective si veti constata ca au fost si sunt sponsori de nadejde ai partidului ce se afla la putere sau urmeaza la putere.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.