Toţi pentru unul, unul pentru toţi

3

foto: Florin Floreanu

Candidaţii PSD Ialomiţa pentru alegerile parlamentare au convingerea că USL va câştiga detaşat scrutinul din 9 decembrie.
Imediat după lansarea de la Arena Naţională, un reporter Radio CAMPUS i-a intervievat pe cei 4 competitori politici ai social democraţilor, iar aceştia apreciază unanim că USL va obţine lejer un scor mai mare de 50% în toate colegiile judeţului.
interviu candidati PSD
Până la acest moment se cunoaşte că Marian Neacşu îl va avea contracandidat în colegiul 2 Slobozia pe Daniel Dumitru Malama de la Forţa Civică, Marian Pavel va concura la Senat în colegiul 1 cu doctorii Tudor Panţuru de la PDL şi Ştefan Stoica de la PPDD, Liviu Cazan îşi va disputa colegiul 3 la camera deputaţilor cu primarul Nicolae Began de la Reviga, iar senatorul Mihăiţă Găină este în competiţie cu Marinică Cazacu. Preşedintele PDL Ialomiţa şi-a anunţat candidatura pentru Senat în colegiul Urziceni-Căzăneşti şi susţine că aceasta i-a fost aprobată de structurile centrale. Acestor competitori politici li se vor alătura candidaţii PP-DD.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

3 comentarii

  1. STIATI CA de cand guverneaza usl pretul alimentelor a crescut cu cel mai mare procent din ultimii 10 ani? INFLATIA ne scade puterea de cumparare, rusine mincinosilor, plagiatorilor, puturosilor, hotilor!

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.