Trafic cu… pâine

0
Peste două mii de pâini au fost scoase din circuitul comercial pentru că au fost depistate în transporturi clandestine de marfă.
Serviciului de Investigare a Fraudelor şi comisarii Gărzii Financiare Ialomiţa au organizat un control pentru depistarea şi combaterea ilegalităţilor comise în domeniul producerii şi desfacerii produselor de panificaţie.
Pe raza oraşului Amara a fost identificat ieri autovehiculul unei societăţi comerciale din localitate, care transporta 870 de pâini pentru comercializare, fără documente justificative.
Prin extinderea cercetărilor, verificările au continuat la brutăria societăţii comerciale vizate, unde poliţiştii şi comisarii Gărzii Financiare au constatat că alte două autovehicule au transportat 1.160 de pâini, în scopul comercializării fără acte.
Pentru că la sediul brutăriei au fost  identificate evidenţe extracontabile pentru producţia de pâine aferentă lunii noiembrie, agentul economic a fost amendat iar contravaloarea cantităţii produselor de panificaţie care au fost valorificate fără documente de provenienţă, a fost confiscată.
Alţi doi distribuitori de pâine din Feteşti au fost amendaţi cu câte 3.000 de lei pentru practicarea unor  acte de comerţ cu bunuri a căror provenienţă nu este dovedită.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.