Trafic de persoane si droguri la Fetesti

0

Eforturi concertate pentru prevenirea si combaterea traficului de persoane si droguri la Fetesti. Politistii de frontiera si agenti operativi merg din scoala in scoala pentru a le explica elevilor cum sa nu cada in plasa traficantilor. Pentru prima data oamenii legii sunt alarmati de fenomenul traficului de persoane si consumului de droguri.
Purtatorul de cuvant al Politiei de Frontiera, Mioara Fleseru, spune ca intalnirile cu adolescentii fac parte din masurile de prevenire si suprafeghere a fenomenelor infractionale:
audio mioara fleseru 

Lectia de prevenire a fost tinuta astazi elevilor de la Scoala de Arte si Meserii din Facaeni. Agenti operativi le-au vorbit elevilor de clasa a 8-a, a 9-a si a 10-a cum pot fi racolati de traficanti pentru a nu deveni victima lor:
audio agenti 
Romania ocupa locul intai in Europa la cazuistica inregistrata la capitolul trafic de persoane. 80% din traficul si consumul de droguri se desfasoara in Bucuresti.  Ialomita figureaza pe harta traficantilor si consumului de droguri prin cazuistica inregistrata in zona Fetesti.

Clementina Tudor

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.