Transportatorii la control

6
Transportul public de călători a fost luna trecută una dintre preocupările inspectorilor de muncă ialomiţeni.
Campania de verificare a echipamentelor de lucru a urmărit creşterea gradului de conştientizare al angajatorilor şi al salariaţilor din domeniul transporturilor auto de călători, în ceea ce priveşte respectarea prevederilor legale referitoare la sănătatea şi securitatea în muncă a angajaţilor.
Verificările din trafic s-au făcut împreună cu inspectorii de la ARR Ialomiţa şi au cuprins 43 de autovehicule, care aparţin unor angajatori din Ialomiţa, şi 28 de mijloace de transport care tranzitează judeţul.
Din cele peste 70 de autovehicule de transport persoane verificate, la 9 s-au constatat abateri şi s-au dispus 8 sancţiuni, din care 5 avertismente şi 3 amenzi în valoare totală de 19.000 lei.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

6 comentarii

  1. ce vax chinezesc cu apa chioara. asta e ceea ce declara ITMul oficial?
    ei bine in realitate soferii de maxi-taxi nicktour incep zilnic cursele la 5,30 si le termina la ora 23.30 sau chiar la ora 0. luni-sambata, o zi libera pe saptamana.
    fara veceu, fara pauza,se usureaza soferii in boschetii din gara ca doar nu poti da 3-4 lei/zi la veceul din zona.

  2. O porcarie evidenta este faptul ca avem in clipa de fata doua salarii minime, cel pentru bugetari fiind cu 20 lei mai mare decat primul. De ce oare? Aici s-a ajuns datorita presiunii mediatice a leprelor de la antenele lui felix, a jigodiilor de la realitatea masluita, a altor ziaristi vanduti pentru doi lei.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.