Transportul public local, negociat direct

0

Contractul de concesiune a transportului public local de călători va fi atribuit la Slobozia prin negociere directă, la jumătatea lunii decembrie.

După două încercări de licitaţie eşuate, în care nici unul dintre cei doi ofertanţi nu au îndeplinit condiţiile din caietul de sarcini, Transport PRIVAT şi NICK Touring se pregătesc de o negociere directă, în care diferenţa se va face, cel mai probabil, la preţul biletului de călătorie şi mai puţin la condiţiile de transport.

Durata contractului de delegare a gestiunii serviciului de transport public local prin concesiune este de 6 ani.

Concesionarea serviciului de transport public în municipiul Slobozia se atribuie în scopul asigurării transportului de persoane, prin curse regulate, cât şi a transportului salariaţilor, pe traseul numărul 1: Piaţa Gării-Bulevardul Unirii-Bulevardul Cosminului-Matei Basarab- Slobozia Nouă şi retur, precum şi pe traseul numărul doi, care ajunge pe aceeaşi rută până în cartierul Bora. În cadrul acestor trasee se vor stabili prin grafice de circulaţie şi curse cu cap de linie la Paradis şi Industria locală. Din schemă lipseşte cel de-al treilea traseu aprobat în consiliul local, cu pornire din şoseaua Nordului până la Kaufland şi retur. Negocierea directă a contractului de concesiune a serviciului public de transport local este programată pentru 14 decembrie.

Clementina Tudor

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.