Trei dintre falsificatorii de bani de la Moviliţa au fost arestaţi preventiv

0

Inculpaţii TĂRĂBĂŞANU MARIUS şi LAZĂR CONSTANTIN sunt acuzaţi de falsificare de monedă şi alte valori, deţinere şi punere în circulaţie de monedă falsificată, posesie de instrumente în vederea falsificării de valori, iar inculpatul NIŢU CRISTIAN VALENTIN pentru deţinere şi punere în circulaţie de monedă falsificată şi înşelăciune.
În urma probelor administrate de procurori a rezultat că în perioada aprilie-septembrie 2012, inculpaţii TĂRĂBĂŞANU MARIUS şi LAZĂR CONSTANTIN au falsificat bancnote de 100 de lei pe care le-au pus în circulaţie folosindu-le la cumpărarea de ţigări şi băuturi răcoritoare de la mai multe magazine alimentare aflate pe raza judeţelor Ialomiţa, Bucureşti, Teleorman, Vâlcea şi Dolj.
NIŢU CRISTIAN VALENTIN a cumpărat bancnote falsificate de 100 de lei de la TĂRĂBĂŞANU MARIUS, pe care ulterior le-a pus în circulaţie pe raza mai multor localităţi din Ialomiţa.
Activităţile de cercetare vor continua pentru lămurirea împrejurărilor de fapt şi stabilirii răspunderii penale a tuturor celor implicaţi.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.