Trei incendii în trei zile

0
Un scurtcircuit produs la instalaţia electrică a fost cauza care a condus la izbucnirea unui incendiu produs la adăpostul de animale al unui cetăţean din localitatea Brazi. Evenimentul a fost anunţat prin 112 vineri seara iar la faţa locului s-au deplasat de urgenţă pompierii de la Detaşamentul Urziceni împreună cu  pompierii voluntari din localitate. Aceştia  au intervenit timp de 40 de minute, însă grajdul a fost distrus de flăcări.
În aceeaşi seara a sunat alarma de foc şi pentru pompierii feteşteni.
Locuinţa unei femei a fost cuprinsă de flăcări. Pompierii s-au deplasat cu două autospeciale de intervenţie în cel mai scurt timp şi au acţionat aproximativ 30 de minute pentru lichidarea incendiului. Cel mai probabil, focul a pornit de la o sobă cu acumulare de căldură care avea coşul de evacuare a fumului defect sau neizolat corespunzător faţă de materialele combustibile din apropiere. Flăcările au distrus o parte din podul casei.
Un alt incendiu a avut aceeaşi cauză probabilă de izbucnire şi  s-a produs sâmbătă la locuinţa unui cetăţean din satul Cegani.
La faţa locului s-au deplasat tot pompierii de la Garda de Intervenţie Feteşti care au reuşit limitarea flăcărilor care se manifestau în podul casei evitându-se astfel extinderea incendiului la întreaga locuinţă.
Elena Oancea, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.