Trei incendii la gospodăriile populaţiei au avut loc într-o singură zi

0
Alarma de incendiu a sunat miercuri, începând cu ora 10, la dispeceratul inspectoratului şi a anunţat că anexa unei gospodării din comuna Bucu a fost cuprinsă de flăcări. Pompierii de la Garda Slobozia s-au deplasat la locul evenimentului şi au intervenit pentru stingerea incendiului, izbucnit la paiele de grâu depozitate în podul magaziei, rezultând în final distrugerea anexei şi arderea a 500 kg paie de grâu.
Din declaraţiile proprietarului reiese că soţia acestuia a urcat în pod folosind ca mijloc de iluminat o lumânare, a acţionat un tub de spray cu insecticid, care a intrat în contact cu flacăra, aprinzând cu repeciziciune paiele.
În urma incidentului, femeia, dar şi fiul acesteia, care se afla împreună cu ea în magazie, au suferit arsuri superficiale pe membrele superioare şi pe faţă, nefiind necesare îngrijiri medicale.
Şi bucătăria unui cetăţean din Ograda a fost cuprinsă de flăcări, în jurul orei 14, ca urmare a unui scurtcircuit produs la instalaţia electrică. Incendiul a fost stins de pompierii de la Garda Ţăndărei.
O importantă cantitate de furaje a ars şi în gospodăria unui cetăţean din Colelia, în jurul orei 17. Incendiul a pornit cel mai probabil de la o ţigară aprinsă, aruncată la întâmplare de fiul proprietarului, care a fumat în apropierea depozitului de furaje.
Flăcările au fost stinse de pompierii de la Garda de intervenţie Slobozia, însă până la lichidarea incendiului au ars 60 de baloţi de paie de grâu şi aproximativ 2.500 kg de lucernă.
Elena Oancea, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.