Trei sportivi din Slobozia participă zilele acestea la campionatul mondial de scrimă-juniori, din Germania

0
Competiţia se desfăşoară în perioada 2- 6 decembrie la Dormangen, unde Clubul Scolar Sportiv este reprezentat de Mădălin Bucur, Gerorge Iancu şi Mihai Cruţu.
La Campionatul Naţional de cadeţi, lotul de la CSS Slobozia a numărat 13 sportivi şi a reuşit să obţină o medalie de aur, una de argint şi două de bronz.
În proba individuală masculină, cei mai buni cadeţi sportivi din Slobozia, Mihai Cruţu şi George Iancu, au ajuns în faza semifinalelor, unde sportivii noştri au obţinut medaliile de bronz.
În proba pe echipe la sabie masculin, CSS Slobozia avut un parcurs de excepţie. Sportivii Cruţu, Iancu, Bucur şi Teodosiu au întrecut cu 45-15 pe Steaua Bucureşti, apoi cu 45-20 pe Unirea Iasi, iar în finală şi-au luat revanşa cu 45-34, împotriva celor de la CSM Iasi. Echipa de sabie masculin a obţinut astfel aurul, iar Cruţu şi Teodosiu au fost remarcaţi de antrenorul lotului naţional de senoiri, Mihai Covaliu, prezent la meci.
Echipa feminină de sabie a CSS Slobozia, alcătuită din Loredana Dima, Cristina Costandache, Ionela Bănică şi Alexandra Negoiţă, a obţinut medalia de argint la Campionatul naţional de cadeţi.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.