Triunghi de biznis descoperit de poliţişti la Maia

0

iuiuiuiui

Ofiţerii de investigare a criminalităţii economice au reţinut ieri 3 suspecţi de evaziune fiscală, spălare de bani şi fals în declaraţii. Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie, Andreea Loghin, precizează că în culpă sunt un ialomiţean din Maia şi doi bucureşteni, care prin inginerii financiare au produs bugetului de stat un prejudiciu de aproape 400.000 lei.
Femeia implicată în poveste este acuzată că în calitate de administrator al unei societăţi, în perioada iulie 2011 – iulie 2012, a întocmit în fals 129 de facturi fiscale şi 171 de chitanţe de încasare, atât în numele unităţii comerciale pe care aceasta o administra, cât şi al altor cinci societăţi comerciale cu sediile în Bucureşti şi Cluj.
De asemenea, pentru a evita ca bunurile sale să fie puse sub sechestru asigurator, ialomiţeanul a încercat vânzarea fictivă a proprietăţilor prin tranzacţii false. Protagoniştii cazului de spălare de bani vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Tribunalul Ialomiţa cu propunere de arestare preventivă.
Robert Viorel Dincă, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.