Trofeul Tineretii Amara pleaca la Alba Iulia

4

 Trofeul Tineretii, Amara 2009 pleaca anul acesta la Alba Iulia. Din cei 14 concurenti, cea mai buna voce si cea mai convingatoare prestatie le-a avut Alin Ignat.

In varsta de 22 de ani, Alin Ignat a venit anul acesta pentru prima data la Amara. El  este student la drept si a inceput sa cante anul trecut  la Mamaia. La Amara a venit cu gandul limpede, de a castiga marele premiu.

Cea mai mare surpriza a facut-o la cea de-a 42-a editie a festivalului tineretii, mezina concurentilor, Diana Serban din Tandarei. Cu mult sub varsta minima de participare, fata noastra  a reusit sa obtina locul trei. Spre mirarea tuturor, Diana a interpretat impecabil doua piese ale ANDREI.

Diana Serban este eleva in clasa a 8-a la Liceul de Arta din Slobozia. Ea a fost descoperita intamplator la ziua unei colege de clasa, unde, in joaca, interpreta melodiile ANDREI.

Tot anul acesta, Diana a castigat un festival international in Bulgaria. Premiul de la Amara ii deschide drumul spre marea scena a artistilor de muzica pop.

Clementina Tudor

4 comentarii

  1. Domnule gura ialomitii, unde gasim si noi niste poze de la editii vechi ale ‘Trofeului Amara”..? sau o istorie a spectacolelor cu interpretii si altele. multumim, centrul fotografic Photomaster,Palatul Copiilor.

  2. rusine pentru mihai traistariu a luat banii degeaba vine canta o melodie live apoi toate playback, a luat banii degeaba, saracii hi-q s-au chinuit sa cante ceva nu am inteles ce, montuga binisor pentru amara, corina a cantat live si a facut show aproape lesby, iar despre fana banica ce sa zic…mie nu imi place dar sunt profesionisti cei din jurul lui mai ales el stie dm’le stie ce sa mai si sunetul…chiar vorbeam cu niste prieteni si le spuneam ca o sa fie singurul la care o sa se auda profesional si asa a fost…dar ati vazut si dumneavoastra ce scule are.
    daca as da note ar iesi cama asa :traistariu 3
    montuga 7
    corina,nico 8
    fana banica 15

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.