Troiene cât casa şi la Griviţa

6

biserica grivita

Gravidele care sunt aproape de termenul de naştere sunt adunate de prin comunele şi satele judeţului pentru ca al doilea episod de viscol să le găsească în siguranţă, sub supraveghere medicală.
O tânără de 18 ani din SMIRNA a fost transportată de urgenţă marţi la maternitate, iar astăzi autorităţile locale au luat legătura cu alte două femei însărcinate pentru a le aduce la spital.
Primarul Vasile Stroe precizează că toţi bătrânii singuri sau persoanele bolnave au fost contactate de autoritatea locală şi asigurate cu provizii de alimente şi medicamente.
La începutul viscolului, la Griviţa un copac s-a prăbuşit în centru peste liniile electrice şi a întrerupt pentru câteva ore curentul în comună, iar vântul puternic a smuls jumătate din acoperişul Bisericii. Ambele cazuri au fost rezolvate cu reprezentanţii comitetului local pentru situaţii de urgenţe.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

6 comentarii

    • Doar unul ca None fabuleaza…bai Nene de un de stii tu ca toate femeile de la tara se cunosc ? Si la care sate te gandesti ? Stii de ce intreb?  Sunt sate extinse Bre,de nu se conosc unul cu altul. Nu mai e ce era inainte cand erau nascuti crescuti cu totii la olalta. Mai sunt si parveniti.

  1. Cum are tupeul dl primar STROE VASILE, sa spuna ca a contactat “TOTI BATRANII SINGURI…..etc…..”.da de unde….parintilor mei singuri si batrani, ca noi copii santem departe, nu le-a deschis nimeni poarta sa ii intrebe de ceva, noroc cu un vecin( pe care l-am sunat noi si platit) a sarit gardul si a intrat la ei si le-a dus o paine si a dat o lopata de zapada din usa. Dl primar si autoritatile locale isi aduce aminte de batranii singuri doar cand sant alegeri….atunci se duc cu masina acasa la ei sa ii ia la votare. UNDE E DREPTATEA ????!!!1 …..IN CERURI POATE !

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.