Tudose, nu fi rău!

0

Pe 8 Martie, parlamentarul liberal de Ialomiţa va merge la Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării pentru a analiza o afirmaţie publică a profesorului universitar Florin Tudose.
Cristina Pocora este invitată în calitate de preşedintă a Comisiei pentru egalitatea de şanse între femei şi bărbaţi să susţină cu argumente sancţionarea manifestărilor împotriva demnităţii femeii şi a discriminărilor de gen.
Medicul psihiatru Florin Tudose a afirmat că România are nevoie de o lege care să-i oblige pe moderatorii de televiziune, în special pe femei şi pe comentatorii politici, să treacă printr-un examen psihiatric, înainte de a intra pe sticlă.
Deputatul din colegiul 1, Feteşti-Ţăndărei, consideră declaraţia cunoscutului psihiatru ca fiind iresponsabilă, care aduce grave prejudicii de imagine doamnelor şi domnişoarelor din mass-media şi femeilor în general.
Cristina Pocora a solicitat prin intermediul unui comunicat oficial sesizarea instituţiilor abilitate să sancţioneze astfel de manifestări, de natură să conducă la perpetuarea stereotipurilor conform cărora femeia este inferioară, iar locul ei nu este în mijlocul dezbaterilor din spaţiul public.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.