Tulburarea liniştii publice – reclamată cel mai des la poliţie

0

politie-locala

Tulburarea liniştii publice şi prezenţa elevilor care fumează în scările de bloc sunt cele mai frecvente reclamaţii primite de către poliţiştii locali din Slobozia.
Numărul extrem de mare de sesizări venite de la locatarii deranjaţi de fumul de ţigări, gălăgia şi mizeria pe care în general elevii le fac, lăsând în urmă lor ambalaje de sucuri, sendvişuri şi pahare de cafea, a determinat Poliţia Locală din municipiul reşedinţă la un plan de acţiune prin care se încearcă reducerea numărului chiulangiilor de la orele de curs, care pierd vremea prin scările de bloc din apropierea unităţilor şcolare.
Deranjaţi de zgomotul făcut de copii s-au arătat şi locatarii blocurilor de la Ugira care reclamă lipsa unui spaţiu de joacă amenajat departe de ferestrele lor. 
Poliţiştii locali au aplicat deocamdată avertismente verbale în aceste cazuri, la fel ca şi agenţilor economici care nu şi-au achitat taxa de amplasare a panourilor publicitare pe domeniul public. 
În total, 82 de avertismente au fost aplicate pănă la finalul lunii trecute cu privire la ocuparea spaţiului public şi tulburarea liniştii publice.
Alexandra Alexe, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.