Turismul electoral a fost in atentia politistilor ialomiteni

2

Centrul de Comunicare Judetean Ialomita ne-a informat ca în cursul zilei 22 noiembrie, politistii si reprezentantii Autoritatii Rutiere Române aflati în punctele de microfiltru constituite pe raza judetului Ialomita, pentru prevenirea „turismului electoral”, au verificat 427 de autovehicule, din care 201 destinate transportului de persoane.

Totodata, pentru neregulile constatate au aplicat 62 de sanctiuni contraventionale cu amenzi în valoare de 14.610 lei, fiind retinute 2 permise de conducere si retrase 8 carti de identitate. De asemenea, în cadrul actiunilor, au fost legitimate 539 persoane.

Pe raza judetului au fost instituite 11 puncte de microfiltru, în toate folosindu-se aparatura de înregistrare video pentru înregistrarea aspectelor care fac obiectul “turismului electoral” între judete si intrajudetean. Controalele efectuate au avut  în vedere verificarea existentei, la bordul autovehiculelor de transport persoane, a documentelor specifice, conform prevederilor legale privind transporturile rutiere.

Elena Oancea

2 comentarii

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.