Ucigașul bătrânilor din Moviliţa a fost identificat şi arestat

0

dfef

Moartea celor doi bătrâni din Moviliţa, găsiţi fără suflare în luna martie a acestui an, a fost elucidată. Soţii Florică şi Ecaterina Oprea, în vârstă de 75 şi 79 de ani, au fost asasinaţi de un apropiat căruia îi promiseseră averea în schimbul îngrijirii. 
Procurorii au stabilit că autorul dublei crime este Georgian Oncescu. 
Acesta s-a deplasat la locuinţa bătrânilor pentru a efectua treburi gospodăreşti, conform înţelegerii conform căreia inculpatul,  în schimbul îngrijirii  ce urma să o asigure victimelor, trebuia să primească pe numele său casa şi curtea celor doi soţi fără urmaşi direcţi.
În ziua agresiunii, după ce a terminat treaba, inculpatului i s-a spus că nu mai este valabilă înţelegerea şi nu mai este nevoie de el, iar în acest context şi pe fondul consumului de băuturi alcoolice, Georgian Oncescu i-a aplicat mai multe lovituri de cuţit lui Florică Oprea, după care a lovit-o cu un obiect contondent şi un cuţit şi pe soţia acestuia, Ecaterina Oprea. 
Urmare a leziunilor traumatice suferite, bătrânii au decedat. Ei au fost găsiţi de o nepoată, pe 10 martie, iar ieri procurorii l-au reţinut pe Georgian Oncescu cu propunere de arestare preventivă sub acuzaţia de omor calificat.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.