Uimirea – 1, Dinamo – ZERO

4
“Ieşi afară,
Javră ordinara!”
Dinamo Bucureşti a plecat cu coada între picioare, după ce a luat-o cu 1-0 de la Unirea Urziceni, în ultimul meci al etapei a IX-a a Ligii I.
Creditată cu şansa a doua în faţa echipei din şoseaua Ştefan cel Mare, vicecampioana şi-a depăşit inca o data condiţia de victimă sigură.
Golul victoriei a fost înscris de Raul Rusescu în minutul 34 din penalty, după un henţ al lui Garat. Atacantul Unirii a mai avut o şansă de gol în minutul 85, dar mingea lobată peste Dolha a lovit transversala.
De notat şi faptul că din minutul 71, oaspeţii au evoluat în inferioritate numerică după ce Garat a văzut al doilea cartonaş galben.
În urma victoriei de aseară, Unirea Urziceni a acumulat douăsprezece puncte şi a urcat pe locul nouă în clasament. Dinamo rămâne fără victorie în faţa ialomiţenilor pe stadionul ,,Tineretului’’ şi îşi trece numele alături de cel al Stelei şi Vasluiului pe lista cu victime de lux ale echipei anunţate până nu de mult ca fiind în pragul desfiinţării.
Robert-Viorel Dincă, www.radiocampus.ro

4 comentarii

  1. nu pot să cred că acea înjurătură ordinară a ajuns folclor. toţi cei care mediatizează excesiv astfel de atitudini sunt la fel de vinovaţi ca şi cei care apelează la ele. nu e nimic amuzant, e vai de capul nostru…

  2. ceea ce nu stiu unii este ca celebra sintagma nu este adusa pe stadion de fanii nemultumiti, ci a fost imprumutata de la acestia de manifestantii la fel de nemultumiti de prestatia presedintelui jucator!…

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.