Uimirea spaniolilor

0

Comentatorul postului de radio privat Cadena Ser, care a transmis în Spania meciul dintre Unirea Urziceni şi FC Sevilla, Manuel Oliva, a fost dezamăgit de rezultatul obţinut de favoriţii săi şi a declarat că se simte ciudat, pentru că nici el, ca majoritatea conaţionalilor săi, nu s-a gândit că Sevilla ar putea pierde.

Comentatorul spaniol a spus că sunt lucruri care în fotbal se mai întâmplă şi că Unirea merita să câştige, pentru că a făcut un joc tactic excelent. Dintre jucătorii Unirii Urziceni, Oliva i-a remarcat pe Varga, Gomes şi Maftei. Despre fundaşul echipei din Urziceni, comentatorul apreciază că a fost stâlpul defensivei Unirii.

În ceea ce priveşte şansele ialomiţenilor de a accede în optimi, comentatorul spaniol e convins că pe teren propriu Stuttgart este favorită, dar e absolut sigur că dacă băieţii antrenaţi de Dan Petrescu vor repeta prestaţia din meciul de aseară, un rezultat de egalitate în ultimul meci din faza grupelor este cât se poate de uşor de obţinut.

Radio Cadena Ser este cel mai important actor de pe piaţa iberică a radiourilor comerciale şi este deţinătorul drepturilor de transmisie a Ligii Campionilor pentru Spania, la fel ca şi postul public spaniol care şi-a trimis şi el reporterii la Bucureşti, pentru meciul pe care Unirea l-a câştigat cu 1-0 aseară, în Ghencea.

Robert Viorel Dincă

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.