Ultima etapă în liga lui Basarab

0

_DSC1049

Unirea Fierbinţi a ,,sărbătorit’’ cu o înfrîngere mai mult decît penibilă câştigarea campionatului judeţean de fotbal. Sâmbătă, liderul detaşat al campionatului Ligii a patra a aliniat o echipă-surogat şi le-a permis fotbaliştilor de la Viitorul Axintele să încheie sezonul cu golaveraj pozitiv după victoria cu… 15-3.
Etapa de final s-a dovedit a fi şi ea una prolifică, media de goluri pe meci fiind de aproape opt. Scoruri mari s-au înregistrat şi la Mihail Kogălniceanu, unde Unirea a pierdut cu 5-4 meciul contra Recoltei Gheorghe Lazăr, la Ţăndărei, unde Victoria s-a impus cu 6-1 în faţa echipei Andrias Andrăşeşti, la Munteni Buzău unde gazdele au trecut cu 6-0 de C.S. Amara sau la Bărcăneşti unde Recolta locală a dat o mână de ajutor echipei din Reviga, învingătoare la final cu 5-1.
Unirea Fierbinţi şi-a câştigat astfel dreptul de a disputa ,,dubla’’ de baraj cu Petrolistul Boldeşti. Primul meci este programat pe 20 iunie de la ora 17.30 iar revanşa peste o săptămână de la aceeaşi oră. Situaţia echipelor retrogradate se va clarifica în funcţie de rezultatul obţinut de echipa din Fierbinţi.
Robert Viorel Dinca, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.