Ultimele redute liberale din judeţ

8

DSC_3889

Mihail Kogălniceanu, Făcăeni şi Miloşeşti sunt ultimele redute liberale din judeţ. Cele trei comune ialomiţene sunt singurele cu primari liberali unde PNL a reuşit să scoată un scor mai bun decât cel al PSD-ului.
Cel mai bun rezultat al liberalilor s-a obţinut la Făcăeni, unde aproape 60% dintre alegători au optat pentru lista de candidaţi ai PNL, 19% au votat PSD şi 4,73 % au ales PDL. 
La Mihail Kogălniceanu, PNL a obţinut 55,75% din sufragii, PSD 24%, iar PDL 8,69%.
Surpriza plăcută a liberalilor vine de la Miloşeşti, unde PNL a fost votat de aproape 34% din alegător, PSD a obţinut 30%, iar PDL 15%.
Printre localităţile cu primari liberali în care PSD a câştigat se mai numără Gura Ialomiţei şi Ion Roată.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

8 comentarii

  1. E meritul primarilor, felicitări  și cinste lor!! Ce să faci la Slobozia cu domnu vice plimbărețu…i-o fi frică că-l schimbă Stoica))

  2. Sunt f.multe organizatii locale pnl care au rezultate superioare .A fost un efort colectiv .Daca si municipiile faceau un efort Pnl trecea de 20%.Si daca Bucurestiul nu il refuza pe Mircea Diaconu !

    • Deci Mircea Diaconu dovedit definitiv incompatibil de magistrati este bun?Cand va veti curata partidele si mintile de astfel specimene  ne mai dati o speranta,dar,se pare ca ,in continuare,domnia e hotia.

    • Nu contează ce părere am io, dagă Andra. Am înțeles că Blaga și Antonescu au vorbit despre asta la întâlnirea cu Biden. Probabil unchiul Sam face ordine și pe scena politică…în media văd că Ghiță a înțeles sfatul și se retrage de la Rotv, iar Ponta face tot ce poate să nu fie desemnat candidat. Dacă SRI și DNA se lasă de politică și-și văd de treaba lor, cred că peste ceva ani se curăță și dreapta și stânga de hoți și baroneți. E ciudat că satana de Băsescu e încă în șoc și nu s=a hotărât ce cale urmează:)) Probabil n-o să mai îl auzim…până la toamnă când va dărâma guvernul Ponta!!

       

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.