Ultimul meci din sezon pentru Unirea Urziceni

0

Unirea Urziceni îsi ia la revedere de la fanii sai astazi, de la ora 20,30, în meciul care încheie turul campionatului Ligii 1. Deja calificati în primavara Europa League, baietii lui Dan Petrescu au nevoie de o victorie la trei goluri diferenta, pentru a obtine titlul onorific de campioana de toamna.

Misiunea este una deloc usoara, chiar daca echipa antrenata de Petre Grigoras este în acest moment la doar doua puncte distanta de locurile care duc în Liga a doua. Mai mult, moldovenii au pus mai mereu probleme Unirii pe teren propriu, ultima victorie a echipei campioane în fata ,,studentilor’’ din Iasi datând din turul sezonului 2007-2008. Meciul este cel de-al saptelea între cele doua echipe, bilantul de pîna acum fiind favorabil gazdelor de azi. Unirea a câstigat patru dintre meciurile contra Politehnicii si le-a pierdut pe celelalte doua.

Unirea Urziceni – Poli Iasi se joaca de la ora 20,30 pe stadionul ,,Tineretului’’ si va fi arbitrat de Victor Berbecaru, Sebastian Stoianof si Szabo Gero.

Biletele care permit accesul pe stadion mai pot fi procurate pâna la ora 20,00.

Robert Viorel Dinca

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.