Ultimul meci pentru Liviu Paraschiv

0

DSC_2533

 

Ultimul meci pe care CSM Unirea Slobozia l-a disputat în sezonul regulat astăzi, la ora 14.00, cu HCM Roman, a fost ultimul în care Liviu Paraschiv s-a aflat pe banca tehnică.
După trei decenii şi jumătate de antrenorat, profesorul Liviu Paraschiv a anunţat astăzi într-o postare pe Facebook că se va retrage din activitate, la 67 de ani: “Astăzi e ultimul meci când voi sta pe banca unei echipe de handbal. Vreau să mulţumesc celor care au fost alături de mine, conducători de cluburi, jucătoare, jucători şi la bine şi la rău în aceşti 35 de ani de antrenorat. Handbalul e cel mai frumos sport de echipă, a fost şi rămâne viaţa mea!”, a scris antrenorul Liviu Paraschiv.
Venit la Slobozia în octombrie 2012, după ce a mai antrenat în Ligă Deva, Roman, Brăila şi Galaţi, antrenorul originar din Tecuci este cel de numele căruia se leagă cea mai mare perforanţă din istoria handbalului ialomiţean : promovarea în Liga Naţională la finele sezonului trecut.
Liviu Paraschiv a debutat ca antrenor al CSM –ului în meciul din etapa a cincea a Diviziei A , câştigat fără drept de apel în dauna fetelor de la Activ Ploieşti cu 37-26. Palmaresul din Liga Naţională include şase victorii şi nouăsprezece înfrângeri.
Robert Viorel Dincă, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.