Un administrator din Slobozia a fost reţinut pentru 640.000 lei evaziune fiscală

0

ytyttPoliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Ialomiţa, au făcut 6 percheziţii pe raza municipiului Slobozia, la sediile unor societăţi comerciale şi locuinţele a două persoane bănuite de comiterea infracţiunii de evaziune fiscală.
Poliţiştii au ridicat în vederea continuării cercetărilor unităţi de calcul, înscrisuri şi documente de evidenţă contabilă şi, pentru asigurarea recuperării prejudiciului, au indisponibilizat produse fitosanitare în valoare de aproximativ 20.000 de lei şi un autoturism.
Din cercetări a reieşit că, în perioada 2012 – 2013, persoana bănuită, în calitate de administrator al unei societăţi comerciale, a înregistrat în evidenţa contabilă cheltuieli fictive şi a constituit fără a vira în termenul legal impozite şi contribuţii cu reţinere la sursă.
În urma activităţilor desfăşurate, suspectul principal de comiterea infracţiunii de evaziune fiscală, un bărbat de 45 e ani, a fost reţinută de poliţişti pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.