Un autoturism furat din Ungaria a fost depistat în posesia unui slobozean

0
Maşina face parte din categoria celor de lux şi era urmărită internaţional, până ieri, când poliţiştii au identificat-o şi indisponibilizat-o la sediul IPJ.
Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale – Compartimentul Trafic şi Furturi Auto au organizat şi executat o acţiune, pentru depistarea autoturismelor ce figurează urmărite internaţional, în bazele Interpolului.
În scurt timp, poliţiştii au identificat un slobozean, de 43 de ani, în posesia căruia se afla un autoturism de lux, care potrivit bazei de date era sustras din Ungaria, din anul 2009. Maşina a fost indisponibilizată, în vederea clarificării situaţiei juridice, iar proprietarul a rămas cu paguba financiară.
Tot ieri, poliţiştii rutieri au depistat în trafic, pe drumul ce leagă Reviga de Miloşeşti, doi conducători auto, unul de 30 de ani din Miloşeşti, iar cel de-al doilea în vârstă de 38 de ani din Reviga, care se deplasau la volanul autoturismelor, fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.
Ambii “şoferi de ocazie” au acum dosare penale.
Elena Oancea, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.