Un băiat din Gimbăşani a fost atacat şi muşcat de un câine periculos

1

Military Working Dogs

Poliţia a fost sesizată ieri că un minor de 14 ani a fost muşcat sâmbătă pe stradă de un câine şi a necesitat îngrijiri medicale.
Din verificări s-a stabilit că animalul aparţine unui bărbat de 27 ani, din Slobozia, care şi-a lăsat câinele ciobănesc în grija bunicilor, la ţară.
Posesorul dulăului a declarat că în ziua incidentului câinele a scăpat şi l-a muşcat pe băiat de umărul şi piciorul drept, provocându-i leziuni uşoare.
Chiar şi aşa, minorul a fost internat la Spitalul Feteşti pentru tratament de specialitate, iar poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de ,,neluare a măsurilor de prevenire a atacului canin de către proprietarul câinelui sau deţinătorul temporar al acestuia asupra unei persoane”, faptă prevăzută de actele normative privind Regimul de deţinere al câinilor periculoşi sau agresivi.
Clementina Tudor, www.radiocampus.com

1 comentariu

 1. Cum este posibil ca in zona liceelor -MEminescu si Al.I.Cuza sa treaca atatea patrule jandarmi si politie locala – fara sa sesizeze prezenta AGRESIVA a dulailor de pe Str.Lacului …?
  Nesimtire…?
  Se asteapta un incident asemanator..?
  In parcarea de langa azil batrani este o “crescatoare” iubitoare de dulai ce alimenteaza doua namile JARLE PADUCHIOASE – cine trece/locuieste zona cunoaste…O namila de dulau are un pres la sediul partidul eco…PAR..Os…
  Tomberoanele sunt sursa inepuizabila se hrana de asemenea pentru HAITELE de jarle !!
  Iubim animalele…insa zona este dominata de caini de talie mare ,MIZERABILI !
  Vrei sa cumperi un pateu,ceva de la patiseria din zona…Fa.o cu grija !
  Treci cu copiii pe Lacului – bl36- sa ai un bat,o piatra in mana…

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.