Un barbat din Amara si-a macelarit aseara sotia si socrii cu toporul

15

Dupa lungi discutii in contradictoriu cu nevasta si parintii ei, criminalul si-a iesit din miniti, a pus mana pe topor si in mai putin de 10 minute i-a casapit pe toti trei.

Totul s-a petrecut sub  ochii fiului sau de 13 ani. In urma loviturilor la cap, sotia in varsta de 38 de ani si soacra lui de 70  au decedat pe loc iar socrul criminalului, in varsta de 72 de ani, a fost transportat la Bucuresti in coma de gradul 6. 

La scurt timp, criminalul in varsta de 40 de ani s-a prezentat la postul de politie din Amara si a fost retinut pentru omor deosebit de grav in forma calificata. Copilul de 13 ani sub ochii caruia s-a petrecut toata nenorocirea a fost internat in sectia de pediatrie a spitalului judetean de urgente.

Clementina Tudor

15 comentarii

  1. Pedeapsa cu moartea ar trebui reintrodusa.
    Pentru ce din sudoarea acestui popor sa fie hraniti si sa mai triasca asemenea brute.
    Trei vieti curmare si cea a copilului distrusa pentru totdeauna.
    Nici o consiliere psihologica nu va putea sterge din memoria acestui copil nevinovat imaginile de cosmar.NICIODATA.

  2. astuia tre sa i se smulga limba si unghiile iar la urma sa i se bage (…) pe burta ca la tauri firar mama lui a dreaculi de berbec…

  3. Lipsa uni cod penal complet, a unor masuri drastice legale impotriva criminalitatii, va duce in curand la escaladarea violentei in tara asta. Fireste ca e de competenta guvernului, a parlamentului sa propuna si sa promulge legi si pedepse mai ferme si mai dure pentru infractionalitate. Ia ganditi-va ca unul ca asta e executa. Ca unui hor ordinar i se taie mana sau ca unui violator i se amputeaza elementul de lucru… Credeti ca dupa cateva executii legale ar mai gasi vreunul curajul de a repeta infractiunea respectiva? Hmmm! Ma indoiesc! Insa la noi, probleme pricipale sunt altele. Cum sa faca mai multi bani cat timp sunt la ciolan, cum sa promoveze prostia si incompetenta pe criterii relationiste, cum sa fure cat mai mult de la popor, cum sa protejeze infractionalitatea si sa fraternizeze cu ea in vederea propasirii neamului (lor). Asa ca, asteptam promisiunile in preajma votului si apoi ne stergem cu ele undeva. Criminalii si violatorii scapa dup 1 an pentru buna puratare iar noi ne mandrim ca respectam drepturile… criminalilor! Rusinica!

  4. am stat in Amara si stiu ce fel de oameni sunt acolo dar sa aud asa ceva… in 15 an nu am auzit sa fie o crima acolo dar scandaluri sunt foarte mult si multi oameni foarte rai dar cred ca omul asta trebuie pedepsit foarte aspru ptr ce a facut mai ales ca,copilul acela va trai toata viata cu cosmarul acesta.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.