Un bărbat din Gârbovi a fost lovit de un autoturism al cărui şofer a fugit de la locul faptei

0

Victima, în vârstă de 32 ani, a fost găsită accidentată pe o stradă din comună, şi transportată la Spitalul Urziceni pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate. La internare, cadrele medicale au constatat că bărbatul accidentat prezenta o concentraţie alcoolică de 0,31 mg/ litru alcool în aerul expirat.
Accidentul a fost anunţat autorităţilor de fratele victimei iar poliţiştii au identificat autorul în persoana unui bărbat de 29 ani, din Urziceni. După ce a produs accidentul, tânărul a dus autoturismul în curtea bunicii sale din Gârbovi şi a plecat de la domiciliu, fără să anunţe pe nimeni. Şoferul vinovat s-a prezentat a doua zi la Postul de Poliţie din comună şi a declarat că după producerea accidentului s-a speriat şi a fugit la Valea Măcrişului, unde şi-a petrecut noaptea.
Conducătorul auto este cercetat penal pentru vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului faptei.
Si la Sineşti s-a petrecut un accident rutier soldat cu un mort.
Victima este un bătrân de peste 80 de ani, care a fost accidentat de un autoturism condus de o femeie de 41 de ani, ce se deplasa pe direcţia de mers Bucureşti-Urziceni.
Şoferiţa a fost testată cu aparatul Drager şi deşi s-a dovedit că nu consumase băuturi alcoolice, i s-a întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă.
Clementina Tudor, Alexandra Alexe, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.