Un bătrân de 62 de ani din Slobozia a rătăcit mai multe ore pe un câmp

1

Picture 1198

Un bătrân de 62 de ani din Slobozia a rătăcit mai multe ore pe un câmp după ce s-a pierdut de la drumul care îl ducea acasa, punând în mişcare impresionante forţe de ordine şi autorităţi.
Evenimentul s-a petrecut sâmbată după lăsarea serii când bărbatul a plecat din localitatea Munteni Buzău, unde vizitase o rudă, înapoi spre Slobozia încercând să ajungă pe jos prin travesarea unui câmp deschis ce face legătura între comunele din zonă. Bătrânul a mers căţiva kilometri iar între localităţile Căzăneşti şi Munteni Buzău din cauza întunericului şi a vizibilităţii reduse acesta s-a abatut de la drumul pe care îl cunoştea şi s-a rătăcit în încercarea de a găsi din nou poteca pe care o străbăăuse pe zi.
Norocul slobozeanului de 62 de ani a fost telefonul mobil pe care a apelat 112 până la pierderea semnalului, cerând ajutor dar fără să poată oferi indicaţii despre locul în care se află.
În scurt timp, 20 de pompieri, efective de poliţişti, jandarmi şi autorităţi locale din Munteni Buzău şi Căzăneşti au pornit în căutarea omului şi după mai bine de cinci ore aceştia au reuşit să-l localizeze la 400 de metri pe câmp distanţa de DN2A.
Bărbatul se afla în stare de şoc hipotermic şi a fost dus la spital cu ambulanţa.
Alexandra Alexe, www.radiocampus.ro

1 comentariu

  1. E batran ba de 62, ba de 65 de ani…Hotarati-va!
    As vrea sa-l vad pe tatal tau "batran" la 62/65 ani! 
    Mare e puterea de exemplu a televiziunilor, unde ajung redactori indivizi fara studii.
    La mai mare!

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.