Un bolnav psihic din Gimbasani si-a injunghiat matusa

0

_DSC0316

Femeia a agonizat aproape o ora, iar pana la sosirea ambulantei a murit.

Victima, in varsta de 62 de ani, se ingrijea de nepotii din partea fratelui, amandoi cu probleme psihice, care locuiau la bunica lor.
Sambata dupa amiaza, femeia a mers la casa parinteasca pentru a le duce de mancare si dintr-o discutie cu totul inofensiva, in care agresorul spunea ca ar vrea sa taie un siret cu cutitul, s-a repezit asupra matusii si a injunghiat-o in spate.
Din primele declaratii, tot el a anuntat pe cineva din sat despre ce a facut. De frica, fratele mai mare, de 36 de ani, a fugit de acasa si neaga ca a vazut ceva.
Vecinii spun ca autorul crimei, in varsta de 34 de ani, este cu totul fara discernamant, dar inofenisv, numai ca in ultimul timp nu-si lua tratamentul integral pentru ca din farmacii lipseste un medicament. Alti sateni spun ca Marin, nebunul satului, a dat de la Craciun mai multe semne de violenta, asupra fratelui, a matusii si a unei femei care se ingrijea de bunica lor.
Matusa care i-a cazut victima a fost 45 de ani invatatoare, era pensionara si inca mai preda la Suditi.
Femeia nu are copii, dar avea grija de nepotii din partea fratelui de cand parintii acestora au murit. Mama victimei si bunica celor doi a ramas cu inima arsa, la pat. In varsta de 82 de ani, batrana are fractura de sold si din toamna este imobilizata la pat. De funeralii se va ocupa sotul victimei, cu totul socat de soarta cruda care i-a lovit.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.