Un camion incarcat cu orez s-a rasturnat in aceasta seara intr-un sant de pe marginea carosabilului, la iesirea din Ograda

0

Cele cateva tone de orez s-au imprastiat pe jos iar pentru ridicarea camionului din sant a fost nevoie de interventia unei macarale. Din fericire, consecintele s-au redus doar la pagube materiale.
Ghinion ca s-a rasturnat cu rotile in sus, noroc insa ca in zona nu erau trecatori.  Mastodontul s-a dat peste cap dar nu a omorat pe nimeni. Accidentul s-a produs chiar in dreptul morii de la Ograda. Camionul a incarcat de la orezaria din zona Chirana si se deplasa spre moara de la Bucu. Desi viteza de deplasare era de 30-40 de km la ora, din cauza nerespectarii distantei dintre vehicule, la o frana a unui conducator auto din fata, soferul camionului a incercat sa-l evite tragand de volan in dreapta directiei de mers, a fost furat de sant si s-a rasturnat.
Martorii spun ca de vina e un al treilea participant la trafic, un tirist care a virat stanga spre moara si l-a determinat pe soferul daciei papuc sa franeze si fortat pe camionagiu sa intre in sant.
Pentru politisti, cazul este clar. Vinovat este soferul camionului care nu a respectat distanta dintre autovehicule. Singurul pagubit si tras la raspundere ramane soferul de camion. Conducatorul auto al Daciei Papuc si-a vazut linistit  de drum iar tiristul a garat in curtea morii de la Ograda ca si cand nimic nu s-ar fi intamplat. 

Clementina Tudor

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.